PROFESSIONELE VASTGOEDBEMIDDELING   –   AANKOOP EN VERKOOP   –   HOME SERVICES   –   ONZE DIENSTVERLENING MET EEN HART !
Gevonden Woningen
U vindt niet wat u zoekt ? Probeer dan onze geavanceerde zoektocht »

Legale en fiscale administratie

Legale en fiscale assistentie start met de opmaak van een aankoopovereenkomst en aanvraag van een N.I.E. nº, vereist bij de notariële akte, Numero de Identificación de Extranjeros. Een bankrekening openen is nodig voor alle toekomstige financiële transacties of bij een hypotheek.

Administratieve opvolging van de eigendomsakte voor notaris- registratie en overdrachten van nutsvoorzieningen en indien nodig aanmelding bij uw urbanisatie om in orde te zijn met alle gemeenschappelijke delen. De vergoeding voor uw fiscale vertegenwoordiger maakt alles volledig.


Bij verkoop van uw eigendom is een gestor of advocaat aan te bevelen vooral in geval van vereffening van een bestaande hypotheek of andere openstaande schulden. Een certificaat van tweede bewoning segundo tecnical habitación en energiecertificaat is nodig bijj de overdracht.

Het opmaken van een testament of een notariële volmacht zijn veelgebruikte opties, nuttig bij familiale situaties of wanneer u niet in staat bent om persoonlijk de akte te ondertekenen.

FISCALITEIT VOOR NIET-INGEZETENEN EN RESIDENTEN

Jaarlijke declaratie van inkomsten "El Impuesto sobre la Renta de No-residentes" is zowel voor buitenlandse en de resident-eigenaar onderworpen aan dezelfde fiscale wetgeving en aan een reeks onontkoombare fiscale verplichtingen. oa.eigendomsbelasting, bankrekening of rentes uit spaardepositos. Niet-residenten dienen een formulier Model 210 op te maken. Deze belasting is opgenomen in het dubbelbelastingsverdag geldig in die landen die het verdrag ondertekenden. Deskundige opvolging van uw jaarlijkse administratie en fiscale verplichtigen bij de gemeente ( IBI ) en overheidsinstellingen is aan te bevelen.

Plusvalia is een gemeentelijke meerwaardebelasting op de stijging van de waarde van het perceel, betaalbaar bij verkoop van uw eigendom. Bij niet-residenten wordt in geval van overdracht 3% belasting op de verkoopsom ingehouden en overgedragen aan de belastingdiensten

Vermogensbelasting is een nationale belasting op wereldinkomen en winst op verkoop. Als resident wordt bij de volgende aangifte in de personenbelastingen (IRPF) dit verschil verrekend. Bij niet-residenten is dit van toepassing op het inkomen in Spanje.

JURIDISCHE EXPERTISE ALS AANVULLENDE DIENSTVERLENING: bij familie-, burgerlijk-, arbeids- of successierechten kan u terecht bij onze jurist. Soms is een juridische afhandeling bij herschikking van mede-eigendom aangewezen om extreme overdrachtsbelasting te vermijden.

Bekijk alle eigenschappen

Aanbevolen

API Real Estate broker B&B casa Malimi OPENCAR Google translate Eviva España

© 2020 Malimi Costa Blanca S.L. | Ontwerp: Mediaelx | Legaal | Privacy | Site Map | Links