PROFESSIONELE VASTGOEDBEMIDDELING   –   AANKOOP EN VERKOOP   –   HOME SERVICES   –   ONZE DIENSTVERLENING MET EEN HART !
Gevonden Woningen
U vindt niet wat u zoekt ? Probeer dan onze geavanceerde zoektocht »

Wie zijn wij

MALIMI bedrijfsactiviteiten sinds 1996

Als specialist in onroerend goed gaat onze service véél verder dan enkel dat van een vastgoedagent! Behartiging van úw belangen, het aanreiken van gepaste oplossingen, professionaliteit met onze visie een dienstverlening mét een hart, dát is de rode draad in ons werk. Als professioneel vastgoedmakelaar zijn wij in staat om u op een optimale wijze te assisteren. Ons engagement is onze kracht en staat garant voor uw tevredenheid.

MALIMI, oorspronkelijk opgestart als een succesvol educatief project waarbij kinderen tesamen de ouders diverse activiteiten uitvoeren. Deze alternatieve aanpak werd het uitgangspunt tot het ontplooiën van uitbreiding met nieuwe initiatieven.

MALIMI Workshop "Een andere kijk op geld" is gebaseerd op een combinatie van persoonlijke werkervaring in de financiële sector en een gerichte opleiding, Dit initiatief werd als worktool ondersteund door culturele en overheidsorganisaties.

MALIMI Adviescentrum heeft vanuit een visie van dienstverlening mét een hart als doel oplossingen op ieders maat aan te bieden.

MALIMI Krediet- en Verzekeringskantoor vanuit deze visie op dit terrein opent vele deuren.Ondertussen doet een groeiende Europese éénwording zijn intrede. Onder impuls van een Spaans bouwbedrijf met méér dan 30 jaar internationeel actief groeit ook belangstelling voor een verder engagement.

MALIMI COSTA BLANCA S.L. De Spaanse vennootschap " Vastgoed en Verzekeringen" werd een feit. Specialisatie en het behalen van een licentie A.P.I. Immobiliën makelaar ( Agentes Profesionales Inmobiliaria) blijkt een sterke fundering tot deze verdere uitbreiding.

NETWERKING: in opvolging van de internationale B.N.I businessgroup ontstaat met enkele collega´s het idee om een businessgroep España,"BGE" op te starten.Netwerking blijft een belangrijke tool tot zakelijk succes. Malimi Costa Blanca werd aangesteld als afgevaardigde voor deze sectoren.

Bekijk alle eigenschappen

Aanbevolen

API Real Estate broker B&B casa Malimi OPENCAR Google translate Eviva España

© 2022 Malimi Costa Blanca S.L. | Ontwerp: Mediaelx | Legaal | Privacy | Site Map | Links