PROFESSIONELE VASTGOEDBEMIDDELING   –   AANKOOP EN VERKOOP   –   HOME SERVICES   –   ONZE DIENSTVERLENING MET EEN HART !
Gevonden Woningen
U vindt niet wat u zoekt ? Probeer dan onze geavanceerde zoektocht »

Verzekeringsaanbod

Een vrijblijvende offerte of aangifte van schade? Wij bezorgen u de beste voorwaarden! U kan gebruik maken van het bijgesloten formulier.

Ons verzekeringsaanbod is gespecialiseerd in het aanbieden van familiale verzekeringen gerelateerd aan uw woning, een zelfstandige activiteit of persoonlijke gezondheid. Zonder een grondige kennis is het bijna onmogelijk om een passende en betaalbare oplossing te vinden. Als Verzekeringsspecialist zijn wij in staat om uw belangen op een correcte wijze te behandelen. U bent immers diegene die centraal staat. De juiste verzekering is een product van professioneel maatwerk. Met onze slogan "dienstverlening met een hart" kunnen wij u enkel het beste bieden!

Is mijn woning goed beschermd? Om de veiligheid in en om uw woning te beschermen blijft een huisverzekering éen van de meest populaire familiale verzekeringen. De premiekosten in Spanje zijn afhankelijk van een aantal factoren maar redelijk in vergelijking met sommige andere landen. Ons huis is blootgesteld aan tal van gevaren en om die reden heeft u een keuze aan diverse verzekeringspakketten. Een basiswaarborg kan u aanvullen met bijkomende opties zoals een inboedel-en familiale verzekering, of bescherming bij uw verhuur. Vandaar is het noodzakelijk om te bepalen welke risico's u wenst te verzekeren én tot welke grenzen u verkiest te gaan. Onze huisverzekering geeft u 100% zekerheid én optimale gemoedsrust, ook als u zelf afwezig bent..

U woont in een gemeenschap van eigenaren? In dat geval beschik je waarschijnlijk over een urbanisatie-verzekering voor alle gezamenlijke delen. Maar is dit voldoende om uw woning te beschermen? Zal bij inbraak of andere aangerichte schade in uw persoonlijk woning die verzekeringsmaatschappij alle onkosten voor herstel op zich nemen? Dit is niet altijd het geval. Ons advies is dan ook om te kiezen voor een passende en aanvullende individuele verzekering.

Bij een hypotheekaanvraag is vaak het nemen van een huisverzekering verplicht. Het is raadzaam om deze aan te vullen met een inboedel- en diefstaldekking. Aanbevolen is om vanuit het perspectief dat alle kosten van de schade vergoed worden,de waarde van de inhoud te bepalen .

Aanvullende opties zoals financiële ondersteuning bij medische zorg, hospitalisatiekosten, accidenten-of een levensverzekering maken ons verzekeringsaanbod compleet en bieden u bescherming in welke levenssituatie ook.

INFORMATIE- EN MELDINGS FORMULIER :

Bekijk alle eigenschappen

Aanbevolen

API Real Estate broker B&B casa Malimi OPENCAR Google translate Eviva España

© 2019 Malimi Costa Blanca S.L. | Ontwerp: Mediaelx | Legaal | Privacy | Site Map | Links