PROFESSIONELE VASTGOEDBEMIDDELING   –   AANKOOP EN VERKOOP   –   HOME SERVICES   –   ONZE DIENSTVERLENING MET EEN HART !
Gevonden Woningen
U vindt niet wat u zoekt ? Probeer dan onze geavanceerde zoektocht »

Bank- en hypotheekservice

Bij het openen van een Spaanse bankrekening of bij aanvraag van een hypotheek kan u door de onbekendheid van het Spaanse systeem veel tijd verliezen of kopzorgen bezorgen. Het vinden van het juiste antwoord op financiële vragen is niet evident vandaar er een deskundige begeleiding aanbevolen is. Onze kredietmakelaar staat klaar om u een gepaste service te bieden. Onze bedrijfsfilosofie is gericht op een optimale klantenservice en niet zozeer op een rentepolitiek van een kredietonderneming zodat u kan genieten van betere voorwaarden en voordelen.

KOOPJES mét een hypotheek? Wij zoeken de beste hypotheekvoorwaarden uit het bankaanbod. Wij weten welke financiële risico's er wel of niet kunnen genomen worden en kennen de werkelijke waarde van een onroerend goed. Vervolgens stellen wij een financiële planning op met een totaal overzicht van uw aankoopprijs inclusief alle bank-en beschrijfkosten. De organisatie van het nodige papierwerk en verdere opvolging kan u aan ons toevertrouwen. Via de tabel naast elke woning kan u eveneens uw maandelijkse aflossing berekenen.

Bekijk alle eigenschappen

Aanbevolen

API Real Estate broker B&B casa Malimi OPENCAR Google translate Eviva España

© 2019 Malimi Costa Blanca S.L. | Ontwerp: Mediaelx | Legaal | Privacy | Site Map | Links