PROFESSIONELE VASTGOEDBEMIDDELING   –   AANKOOP EN VERKOOP   –   HOME SERVICES   –   ONZE DIENSTVERLENING MET EEN HART !
Gevonden Woningen
U vindt niet wat u zoekt ? Probeer dan onze geavanceerde zoektocht »

Bank- en hypotheekservice

Bij het openen van een Spaanse bankrekening of aanvraag van een hypotheek kan u door de onbekendheid van het Spaanse systeem veel tijd verliezen en kopzorgen bezorgen. Het vinden van het juiste antwoord op financiële vragen is niet evident en deskundige professionele begeleiding aanbevolen is. Onze bevoegde kredietmakelaar staat klaar om u een gepaste service te bieden. Onze bedrijfsfilosofie is gericht op een optimale klantenservice en niet zozeer op een rentepolitiek van een kredietonderneming. Daardoor kan u genieten van betere voorwaarden en voordelen.

KOOPJES mét een hypotheek? Wij zoekende de beste hypotheekvoorwaarden uit het bankaanbod. Wij weten welke financiële risico's er wel of niet kunnen genomen worden en kennen de werkelijke waarde van een onroerend goed. Vervolgens stellen wij een Integrale Persoonlijke Financiële Planning op, de aankoopprijs inclusief alle bank-en beschrijfkosten. Organisatie van het nodige papierwerk en een verdere opvolging kan u aan ons toevertrouwen. Bereken uw maandelijkse aflossing: Op onze website vindt u bij elke woning de mogelijkheid om uw maandelijkse aflossing te berekenen.

Bekijk alle eigenschappen

Aanbevolen

API Real Estate broker B&B casa Malimi OPENCAR Google translate Eviva España

© 2019 Malimi Costa Blanca S.L. | Ontwerp: Mediaelx | Legaal | Privacy | Site Map | Links