PROFESSIONELE VASTGOEDBEMIDDELING   –   AANKOOP EN VERKOOP   –   HOME SERVICES   –   ONZE DIENSTVERLENING MET EEN HART !
Gevonden Woningen
U vindt niet wat u zoekt ? Probeer dan onze geavanceerde zoektocht »

Dienstverlening nà uw aankoop

U bent eigenaar en wat nu ? Misschien heb je dit eerder meegemaakt? Bij aankomst merk je dat de elektriciteit of het water is uitgeschakeld, er een waterlek is of een onaangename gebeurtenis met een puinhoop als gevolg.

Woningbeheer kan u veel ellende besparen en op termijn u misschien duizenden euro's besparen. Het is prettig om na elk verblijf met een gerust gevoel terug naar huis te gaan. Wij dragen zorg voor uw woning en houden op geregelde tijdstippen een oogje in het zeil om mogelijke problemen te voorkomen of in geval van nodig zo snel mogelijk op te lossen.

Sleutelbeheer overlaten aan een professionele bevoegd iemand geeft u gemoedsrust bij dringende herstellingen, verkoop van uw woning, opvolging van uw verhuur of een schadegeval.

Investeren in vastgoed om te verhuren blijft een populair gegeven. Het aanbod van vakantiewoningen aan vrij aantrekkelijke huurprijzen wordt succesvol. Wij proberen uw huurders te bieden wat zij van een vakantiehuis verwachten en huiseigenaars zijn tevreden klanten die opnieuw de keuze maken voor onze service en assistentie. Voordat u uw woning verhuurt zorgen wij ervoor dat u over de nodige documenten beschikt.en wordt een huurovereenkomst opgesteld die voldoet aan de Spaanse voorschriften.

After-sales en Home-services hebben betrekking op de inrichting en aanpassingen van en in jouw woning. Onze dienstverlening bestaat uit renovaties, onderhoud van uw woning en andere aanverwante werken. Hiervoor doen wij een beroep op een professionele architecte die perfect op de hoogte is van alle bouwtechnische regelmenten.In vele gevallen is dit noodzakelijk. Contact

Bekijk alle eigenschappen

Aanbevolen

API Real Estate broker B&B casa Malimi OPENCAR Google translate Eviva España

© 2020 Malimi Costa Blanca S.L. | Ontwerp: Mediaelx | Legaal | Privacy | Site Map | Links