Woningen, Advies & Dienstverlening aan huis: Vastgoed-Vakantiewoningen-Verhuur en Verkoop-Hypotheek-Verzekeringen –Home services-Financiëel consult-Juridisch advies-Onze dienstverlening
Gevonden Woningen
U vindt niet wat u zoekt ? Probeer dan onze geavanceerde zoektocht »

Hypotheek: Bereken uw maandelijkse aflossing

Om een Spaanse bankrekening te openen of een hypotheekaanvraag in te dienen, kan de onbekendheid van de Spaanse taal en het systeem er toe leiden dat u veel tijd verliest of veel kopzorgen bezorgt. Als bevoegd kredietmakelaar zijn wij in staat om u hierbij ondersteunen. Het vinden van het juiste antwoord op financiële vragen kan soms moeilijk zijn. Een deskundige begeleiding tesamen met een jarenlang ervaring is dan ook aanbevolen!

Als gevolg van samenwerking met enkele lokale banken waarmee in het verleden een goede ervaring werd opgebouwd, is kiezen voor onze financiële service een logische keuze. Wij weten welke financiële risico's er al dan niet kunnen genomen worden, en kennen de werkelijke waarde van een onroerend goed. Onze bedrijfsfilosofie is gericht op een optimale klantenservice en niet zozeer op een loutere rentepolitiek van een kredietonderneming. Daardoor heeft u vaak betere voorwaarden dan bij vele concurrenten en kan u genieten van diverse voordelen.

Bereken uw maandelijkse aflossing: Op onze website vindt u bij elke woning de mogelijkheid om uw aflossing te berekenen.

KOOPJES mét een hypotheek? Het kan! Profiteer van deze unieke kans! Allereerst zorgen wij ervoor om de beste woningen uit ons aanbod te selecteren die voldoen aan uw persoonlijke voorkeur én aan onze belangrijkste kwaliteitscriteria. Aansluitend zijn wij in staat om u de beste hypotheekvoorwaarden uit het bankaanbod aan te bieden. Vervolgens stellen wij een Integrale Persoonlijke Financiële Planning op, niet enkel voor de aanschaffing van de woning maar ook inclusief alle bank-en beschrijfkosten. Organisatie van het nodige papierwerk voor een hypotheekaanvraag en de verdere opvolging kan u aan ons toevertrouwen. Nuttig om weten is dat een aankoop van een woning mét een hypotheek u ook fiscale of andere voordelen kan bieden.

Bekijk alle eigenschappen

Aanbevolen

API Real Estate broker B&B casa Malimi OPENCAR Google translate Eviva España

© 2017 Malimi Costa Blanca S.L. | Ontwerp: Mediaelx | Legaal | Privacy | Site Map | Links