Woningen, Advies & Dienstverlening aan huis: Vastgoed-Vakantiewoningen-Verhuur en Verkoop-Hypotheek-Verzekeringen –Home services-Financiëel consult-Juridisch advies-Onze dienstverlening
Gevonden Woningen
U vindt niet wat u zoekt ? Probeer dan onze geavanceerde zoektocht »

Verzekeringsaanbod

Voor een vrijblijvende offerte of het indienen van een schadeclaim? Een aanvraagformulier vindt u onderaan.

Ons verzekeringsaanbod is gespecialiseerd in het aanbieden van familiale verzekeringen gerelateerd aan uw verblijf of zelfstandige activiteit. Verzekering is ongetwijfeld een vrij complexe materie. Zonder een grondige kennis is het bijna onmogelijk om een passende oplossing te vinden. Als ervaren en deskundig verzekeringsmakelaar, als specialist in úw verzekeringen én verdediger van úw belangen zijn wij in staat om u het beste aan te bieden. U bent diegene die centraal staat. De juiste verzekering is immers een product van professioneel MAATWERK.

IS MIJN WONING GOED BESCHERMD?

Veiligheid in en om de woning is de meest populaire familiale verzekering. Een huisverzekering kan enorm variëren en afhankelijk van een aantal factoren. De premiekosten in Spanje zijn redelijk in vergelijking met sommige andere landen.

Ons huis is blootgesteld aan tal van gevaren: een brand, overstroming, of een inbraak.. Om uw woning en de inhoud ervan te beschermen bieden verzekeringsmaatschappijen uitgebreide verzekeringspakketten. Naast een basiswaarborg kan u kiezen voor diverse bijkomende opties zoals een inboedel-of familiale verzekering, bescherming bij verhuur ea. Vandaar is het noodzakelijk om te bepalen welke risico's u wenst te verzekeren én tot welke grenzen u verkiest te gaan. Onze huisverzekering geeft u 100% zekerheid én optimale gemoedsrust, ook als uzelf afwezig bent..

U woont in een gemeenschap van eigenaren? In dat geval beschik je waarschijnlijk over een urbanisatie-verzekering voor alle gezamenlijke delen. Maar is dit voldoende om uw woning te beschermen? Mogelijk ga je ervan uit gaat dat deze verzekering alle schade aan uw huis vergoedt. Dit is niet altijd het geval. Bij inbraak zal deze verzekering niet betalen voor de geleden schade. Hooguit zal de verzekeraar tussenkomen voor de door jezelf aangerichte schade bij een derde of een buur. Ons advies is dan ook om te kiezen voor een passende en aanvullende individuele verzekering.

U wenst voor de eerste maal uw woning te verzekeren? Wij informeren u, zonder enige verplichting, de meest geschikte waarborgen..

BRAND-OPSLAGVERZEKERING & UW HYPOTHEEK:

Bij een hypotheekaanvraag is meestal het onderschrijven van een basisverzekering verplicht Het is echter raadzaam om deze aan te vullen met een inboedel-diefstal of een all-risk verzekering wat u veel ellende kan besparen. Aanbevolen is om de inhoud van uw woning te bepalen vanuit het perspectief dat alle kosten worden vergoed om de geleden schade te vervangen. Bankverzekeraars trachten vaak een bepaalde druk uit te oefenen om uw huisverzekering bij hen af te sluiten. Als klant moet u bewust zijn dat u een vrije keuze hebt en een beroep kan doen op een verzekeringsmaatschappij of makelaar die uw persoonlijke voorkeur heeft.

HOSPITALISATIEKOSTEN, BUSINESS-, AUTO-, OF LEVENSVERZEKERING

Deze opties maken ons verzekeringsaanbod compleet en bieden u bescherming in welke levenssituatie. Van alle soorten verzekeringen is de dekking Wettelijke Aansprakelijkheid hét belangrijkste onderdeel van een verzekeringsovereenkomst.

Vrijblijvende opmaak van een overzicht van uw bestaande verzekeringsportefeuille : Sommige personen zijn té veel en anderen té weinig verzekerd. U kan ons contacteren voor een vrijblijvende offerte, of een volledig nazicht van uw verzekeringspolissen .

INFORMATIE- EN MELDINGS FORMULIER :

Bekijk alle eigenschappen

Aanbevolen

API Real Estate broker B&B casa Malimi OPENCAR Google translate Eviva España

© 2017 Malimi Costa Blanca S.L. | Ontwerp: Mediaelx | Legaal | Privacy | Site Map | Links